Siirry pääsisältöön

Jäseneksi


Liity EPJY: n jäseneksi!


Mitä ovat jäsenedut:
EPJY: n jäsenenä saat jäsenalennuksia näyttelyilmoittautumisistasi EPJY: n järjestämissä
näyttelyissä.

 Lisäksi EPJY järjestää mahdollisuuksien mukaan kursseja, luentoja, kerhoiltoja, yhteiskuljetuksia ja niin edelleen, joihin osallistuminen on jäsenille ilmaista tai muita edullisempaa.

 Jäsenenä saat myös Sähköpostiin Digiversiona  jäsenlehtemme, Rodentian.

Tällä hetkellä maksat vuoden 2022 lopusta ja ensivuodesta yhteishinnan 10 euroa. 

 
  
Liittyminen 2022:

  

Vuosijäsenen jäsenmaksu 10 €
Perhejäsenen jäsenmaksu 5 € 

Maksa jäsenmaksu Etelä-Pohjanmaan Jyrsijäyhdistyksen tilille:

FI73 5419 1520 0523 84
(EPOP Seinäjoki 541915-252384)

Kirjoita maksun viestiosioon selvästi nimesi. Lähetä kuitti jäsenmaksusta ja tietosi  (osoite, syntymävuosi, sähköposti ja puhelinnumero)
osoitteeseen epjyjasenet@gmail.com.

  


Tämän blogin suosituimmat tekstit

Etusivu

TERVETULOA ETELÄ-POHJANMAAN JYRSIJÄYHDISTYKSEN KOTISIVUILLE! Etelä-Pohjanmaan Jyrsijäyhdistys ry (EPJY) on rekisteröity paikallisyhdistys, joka on perustettu kaveriporukalla vuonna 1992 useiden innostuneiden harrastajien pyynnöstä. Toimimme kattojärjestömme Suomen Kani- ja jyrsijäliiton jäsenyhdistyksenä ja pyrimme toiminnallamme kokoamaan yhteen kani- ja jyrsijäharrastajia; kasvattajia, lemmikkien omistajia kuin myös kaneista ja jyrsijöistä kiinnostuneita henkilöitä Etelä-Pohjanmaan alueella.  Järjestämme Pet Show tyyppisiä näyttelyitä neljä kertaa vuodessa sekä ulkomuotoluokkia, näyttelykuljetuksia ja kursseja aina mahdollisuuksien mukaan. Yhdistys pyrkii myös lisäämään tietoa kanien ja jyrsijöiden oikeanlaisesta hoidosta ja näin ollen parantamaan pienten lemmikkieläinten hyvinvointia ja elinoloja. Pidämme yllä kasvattajalistaa alueellamme vastuuntuntoisista ja hyväksi katsotuista kasvattajista, joita suosittelemme ilomielin uutta pörröistä perheen jäsentä etsittäessä. Jäseniämme yh